Telefoon

+31 6 27 46 27 60

E-mailadres

info@kamanbv.nl

Over ons

kamanbv-truckss
Over ons

Betaalbare Verfrissende Dranken naar Europa

Ons bedrijf, afkomstig uit Nederland, biedt betaalbare verfrissende dranken aan in verschillende landen in Europa! Als groothandelaar in koude dranken bedienen wij landen zoals Duitsland, België, Oostenrijk en meer. We voeren geen verkoopactiviteiten uit in Nederland.

Onze dranken voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en combineren verfrissing en smaak op perfecte wijze. Met onze betaalbare prijzen bieden we aantrekkelijke opties aan onze klanten en voldoen we aan diverse behoeften met ons uitgebreide assortiment.

Klanttevredenheid staat bij ons voorop en we streven er voortdurend naar om deze te waarborgen met onze betaalbare prijzen. Door langdurige samenwerkingen aan te gaan met klanten in Europa, voorzien we hen van de beste kwaliteit dranken tegen de meest gunstige prijzen.

We willen benadrukken dat we geen verkoopactiviteiten uitvoeren in Nederland. Met ons bedrijf van Hollandse oorsprong wordt het gemakkelijker om verfrissende dranken te verkrijgen. We kijken ernaar uit om een voordelige zakenpartner te zijn met onze betaalbare prijzen en uitgebreid assortiment.

Verfrissende dranken gemakkelijk verkrijgen!

Wij bieden groothandel in koude dranken aan voor veel Europese landen.

Contact

Neem contact met ons op

Bestelling

Plaats uw bestelling

Levering

Haal uw producten op bij ons magazijn in Arnhem/Westervoort.